Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy kupili produkt, używali go. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.
Zapoznajcie się z opiniami innych użytkowników, którzy kupili bieliznę erotyczną lub inne akcesoria. Jeśli po przeczytaniu opinii macie dodatkowe pytania to śmiało kontaktujcie się z nami. Postaramy się doradzić i rozwiać wątpliwości.
Zależy nam abyście byli zadowoleni z zakupów w naszym sklepie online.


Uprząż harness Salma, skórzane szelki

Salma Karess uprząż skórzana

Niesamowita jakość wykonania i dopasowanie. Uprząż jest bardzo mocna, wygodna i wygląda wspaniale.

Autor recenzji: Anita
Data napisania recenzji: 04-12-2023

Alisa Karess - pad na nogi wykonany z wysokiej jakości skóry

Alisa pas na nogi

Można łatwo wyregulować, leży idealnie! Ten harness jest ekstra

Autor recenzji: Iga
Data napisania recenzji: 30-11-2023

Farida damskie bokserki, dzięki którym poczujesz się niezwykle atrakcyjnie

Farida damskie bokserki

Świetne majtki, dobrze leżą i super wyglądają

Autor recenzji: Iza
Data napisania recenzji: 22-11-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Manoella - body z pończochami jako bodystocking

Manoella body z pończochami

Cudowne bodystocking! Ten rozpinany krok w body to super pomysł

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 02-11-2023

Majtki z dziurką wykonane z wysokiej jakości koronki, po bokach na biodrach cienkie paseczki

Majtki z dziurką

Fikuśne majteczki, bardzo seksi

Autor recenzji: Karo
Data napisania recenzji: 24-01-2023

Recenzja potwierdzona zakupem
Korek analny Bootie Fem stworzony specjalnie dla kobiet, które lubią wypełnienie odbyty podczas seksu waginalnego

Korek analny Bootie Fem

Rewelacyjny korek! Uwielbiam, mój ulubiony gadżet

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 23-11-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Pas do pończoch Jelly Livco Corsetti Fashion

Pas do pończoch Jelly

Piękny zestaw, uwielbiam

Autor recenzji: Wiola
Data napisania recenzji: 18-11-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Czarny choker wykonany ze skóry naturalnej

Choker na szyję Estera

Świetny produkt, uwielbiam go nosić

Autor recenzji: Karla
Data napisania recenzji: 28-10-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Bodystocking czarne, które oczaruje Twojego partnera, partnerkę

Bodystocking Celdon

Uwielbiam bodystocking. Ten jest super polecam !

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 03-10-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Stymulator łechtaczki Satisfyer Pingwin dla wszystkich miłośniczek orgazmów łechtaczkowych

Satisfyer Pingwin

Wspaniały i skuteczny gadżet. Mój ulubiony

Autor recenzji: Werka
Data napisania recenzji: 12-09-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Dokucza Ci przedwczesny wytrysk? Może warto spróbować sprayu na opóźnienie wytrysku

Spray wydłużający stosunek

Na mnie działa. Używałem różne preparaty i ten jest najlepszy!

Autor recenzji: Mirek
Data napisania recenzji: 05-09-2022

Stymulator łechtaczki Satisfyer Pingwin dla wszystkich miłośniczek orgazmów łechtaczkowych

Satisfyer Pingwin

Świetny i uroczy wibratorek!

Autor recenzji: Iza
Data napisania recenzji: 16-05-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Czarny wibrator Tiger G5 Fun Factory. Jeden z najlepszych wibratorów na rynku, polecany i chętnie kupowany przez klientó

Wibrator TIGER Fun Factory

Najlepszy wibrator! jest super

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 12-04-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Podwójny, pełnowymiaroy wibrator LADY BI Fun Factory stymulujący jednocześnie łechtaczkę i punkt G.

Wibrator LADY BI

Polecam!!!

Autor recenzji: Ula
Data napisania recenzji: 10-01-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Czarny wibrator Tiger G5 Fun Factory. Jeden z najlepszych wibratorów na rynku, polecany i chętnie kupowany przez klientó

Wibrator TIGER Fun Factory

Jest moc! Najlepszy wibrator ever, polecam

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 18-11-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty koronkowe 2478

Seksowne, mąż szaleje jak założę

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 24-09-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Czarny wibrator Tiger G5 Fun Factory. Jeden z najlepszych wibratorów na rynku, polecany i chętnie kupowany przez klientó

Wibrator TIGER Fun Factory

Sprawdza się wyśmienicie. Polecam

Autor recenzji: Ela
Data napisania recenzji: 16-08-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Pejcz skórzany Please Thomas - elegancki uchwyt, 14 miękkich rzemieni.

Pejcz skórzany Please Thomas

Solidny, piękny pejcz. Świetny zakup.

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 20-07-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Seksowna sukienka miniówka - czarna sukienka mini idealna na romantyczny wieczór

Ride or die sukienka mini

Bardzo sexy, polecam

Autor recenzji: Karina
Data napisania recenzji: 19-07-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Kuszące bodystocking Rubi BN6620 Beauty Night Fashion

Rubi bodystocking

w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjeciach

Autor recenzji: kamila
Data napisania recenzji: 07-07-2021

Niezwykle kobiece i seksowne bodystocking Atalia

Bodystocking Atalia

dobrze lezy, wygodne

Autor recenzji: Lidka
Data napisania recenzji: 28-06-2021

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty koronkowe 2478

Kupiłem na prezent dla żony. Wygląda super

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 28-06-2021

Kuszące bodystocking Rubi BN6620 Beauty Night Fashion

Rubi bodystocking

Bardzo fajna bielizna

Autor recenzji: Edi
Data napisania recenzji: 22-06-2021

Nylonowe rajstopy 1902 Leg Avenue typu stringi, podkreślające kształt pośladków

Rajstopy 1902

Oryginalne

Autor recenzji: Kris
Data napisania recenzji: 08-06-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
NC 001 Me Seduce - Czarno-srebrne seksowne nasutniki z kokardką.

Nasutniki NC 001

fajne

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 07-06-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Czarny wibrator Tiger G5 Fun Factory. Jeden z najlepszych wibratorów na rynku, polecany i chętnie kupowany przez klientó

Wibrator TIGER Fun Factory

Idealny +jakość, moc, łatwość korzystania - mogłby się szybciej ładować

Autor recenzji: Kinia
Data napisania recenzji: 19-02-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty koronkowe 2478

swietnie leżą, miły materiał POLECAM

Autor recenzji: JK
Data napisania recenzji: 12-01-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Seksowny kombinezon Sakura CF 90357 CoFashion

Sakura bodystocking

Bielizna inna niż większość. Bardzo fajna, tylko mogłaby być dodatkowa dziurka...

Autor recenzji: Pitek
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
PulsoWibrator Sundaze niemieckiego producenta Fun Factory

Pulso Wibrator Sundaze

Rewelacyjny! Polecam, działa super, efekt niesamowity

Autor recenzji: Ani
Data napisania recenzji: 07-01-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Komplet Malaine CF 90524 Co Fashion

Malaine komplet

Petarda! plusy: dobrze leży, sexy, wygodne minusy: brak

Autor recenzji: Muszka
Data napisania recenzji: 05-01-2021

Komplet Mishan LC 90550 Livia Corsetti

Komplet Mishan LC 90550

ładny gustowny komplet. Subtelna bielizna, mężowi też się podoba :)

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 04-01-2021

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty koronkowe 2478

Wygląda się w nich swietnie i są w moim ulubionym czerwonym kolorze

Autor recenzji: Madzia
Data napisania recenzji: 29-12-2020

Męskie stringi z siateczką typu kabaretka

Stringi męskie 4402

udany prezent dla meza, bardzo nam sie podoba

Autor recenzji: Kar
Data napisania recenzji: 20-12-2020

Recenzja potwierdzona zakupem
Uwodzicielskie bodystocking Amandriena wykonane z czarnej siateczki

Amandriena Bodystocking

spełnia swoją rolę, wygląda się wystrzałowo. Napoczątku trudno mi było założyć na siebie, trzeba poćwiczyć

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 18-12-2020

Recenzja potwierdzona zakupem

Sklep wykorzystuje pliki Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących plików cookies we własnej przeglądarce. Zapoznaj się z naszą Polityką plików Cookies .
Nie pokazuj więcej tego komunikatu