Strona główna » Recenzje
  • Dykretna przesyłka - InPost Paczkomaty, Kurier
  • PayU
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Recenzje

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty 2478

Ocena produktu 5/5

Seksowne, mąż szaleje jak założę

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 24-09-2021

Jaki prezent dla dziewczyny, żony, ukochanej kobiety? MIA Rose - piekna róża, która zapewni wiele przyjemności

MiA Rose stymulator łechtaczki

Ocena produktu 5/5

Rewelacja. Jak już się znajdzie odpowiednie miejsce do przyłożenia to orgazm ekspresowy i to nie jeden

Autor recenzji: Edi
Data napisania recenzji: 24-09-2021

Kuszące bodystocking Rubi BN6620 Beauty Night Fashion

Rubi bodystocking

Ocena produktu 5/5

w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjeciach

Autor recenzji: kamila
Data napisania recenzji: 07-07-2021

Niezwykle kobiece i seksowne bodystocking Atalia

Bodystocking Atalia

Ocena produktu 5/5

dobrze lezy, wygodne

Autor recenzji: Lidka
Data napisania recenzji: 28-06-2021

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty 2478

Ocena produktu 5/5

Kupiłem na prezent dla żony. Wygląda super

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 28-06-2021

Kuszące bodystocking Rubi BN6620 Beauty Night Fashion

Rubi bodystocking

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajna bielizna

Autor recenzji: Edi
Data napisania recenzji: 22-06-2021

Nylonowe rajstopy 1902 Leg Avenue typu stringi, podkreślające kształt pośladków

Rajstopy 1902

Ocena produktu 5/5

Oryginalne

Autor recenzji: Kris
Data napisania recenzji: 08-06-2021

Czarny wibrator Tiger G5 Fun Factory. Jeden z najlepszych wibratorów na rynku, polecany i chętnie kupowany przez klientó

Wibrator G5 TIGER Fun Factory

Ocena produktu 5/5

Idealny +jakość, moc, łatwość korzystania - mogłby się szybciej ładować

Autor recenzji: Kinia
Data napisania recenzji: 19-02-2021

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty 2478

Ocena produktu 5/5

swietnie leżą, miły materiał POLECAM

Autor recenzji: JK
Data napisania recenzji: 12-01-2021

Bodystkocking Sakura CF 90357 CoFashion

Sakura bodystocking

Ocena produktu 4/5

Bielizna inna niż większość. Bardzo fajna, tylko mogłaby być dodatkowa dziurka...

Autor recenzji: Pitek
Data napisania recenzji: 08-01-2021

PulsoWibrator Sundaze niemieckiego producenta Fun Factory

Pulso Wibrator Sundaze

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjny! Polecam, działa super, efekt niesamowity

Autor recenzji: Ani
Data napisania recenzji: 07-01-2021

Komplet Malaine CF 90524 Co Fashion

Malaine komplet

Ocena produktu 5/5

Petarda! plusy: dobrze leży, sexy, wygodne minusy: brak

Autor recenzji: Muszka
Data napisania recenzji: 05-01-2021

Komplet Mishan LC 90550 Livia Corsetti

Komplet Mishan LC 90550

Ocena produktu 5/5

ładny gustowny komplet. Subtelna bielizna, mężowi też się podoba :)

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 04-01-2021

Shorty 2478 SoftLine Collection otwarte w kroku

Szorty 2478

Ocena produktu 5/5

Wygląda się w nich swietnie i są w moim ulubionym czerwonym kolorze

Autor recenzji: Madzia
Data napisania recenzji: 29-12-2020

Męskie stringi z siateczką typu kabaretka

Stringi 4402

Ocena produktu 5/5

udany prezent dla meza, bardzo nam sie podoba

Autor recenzji: Kar
Data napisania recenzji: 20-12-2020

Uwodzicielskie bodystocking Amandriena wykonane z czarnej siateczki

Amandriena Bodystocking

Ocena produktu 4/5

spełnia swoją rolę, wygląda się wystrzałowo. Napoczątku trudno mi było założyć na siebie, trzeba poćwiczyć

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 18-12-2020


Sklep wykorzystuje pliki Cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących plików cookies we własnej przeglądarce. Zapoznaj się z naszą Polityką plików Cookies .
Nie pokazuj więcej tego komunikatu